آموزش كاشت ناخن هلويي قسمت چهارم

۷ بازديد

۵ مرحله آموزش كاشت ناخن هلويي

همانند ديگر كاشت هاي با پودر، كاشت ناخن با پودر هلويي نيز داراي ۵ مرحله مي باشد:

  • زيرسازي
  • تيپ گذاري
  • موادگذاري
  • سوهان كشي
  • از بين بردن ناهمواري هاي احتمالي

مرحله اول آموزش كاشت ناخن هلويي : زيرسازي

همانند تمامي كاشت هاي ديگر اولين مرحله، مانيكور خشك مي باشد. براي اين كار ابتدا با استفاده از عقب زن كوتيكول ها را عقب ميزنيد. سپس با استفاده سر سوهان مانيكور مناسب، دورگيري را انجام مي دهيد و به اين ترتيب كل كوتيكول ها از روي صدف ناخن برداشته مي شود. پس از آن نوبت به خراش دادن سطح ناخن مي رسد. دقت داشته باشيد كه منظور از خراش دادن سطح ناخن ايجاد يك سري خط روي ناخن و از بين بردن چربي روي صدف ناخن مي باشد. بنابراين اصلا قصد آسيب رساندن به كراتين ناخن را نداريد به همين دليل از سوهان كاغذي نرم استفاده مي كنيد. هيچ فشاري روي ناخن وارد نمي كنيد و فقط سعي مي كنيد سطح ناخن را مات كنيد. توجه كنيد كه تراشيدن بيش از حد ناخن مهمترين عامل آسيب رسيدن به كراتين ناخن مي باشد و نتيجه آن كاشتي بي كيفيت و مشتري اي ناراضي خواهد بود.

مرحله دوم آموزش كاشت ناخن هلويي : تيپ گذاري

در تيپ گذاري قد ناخن طبيعي بايستي كاملا كوتاه باشد. پس اگر ناخن مشتري بلند مي باشد حتما آن را با ناخن گير و يا سوهان دستي كوتاه كرده و در صورت مشاهده ناهمواري در لبه هاي ناخن، آن را بايستي با سوهان دستي مرتب كنيد. معمولا قبل از تيپ گذاري از ضد قارچ استفاده كنيد كه براي اينكار صدف ناخن را كاملا آغشته به ضدقارچ كرده و مي توان اينكار را همزمان براي تمامي ناخن ها انجام داد. حال نوبت به تيپ گذاري مي رسد.

مرحله بعدي در تيپ گذاري كوتاه كردن قد ناخن طبق نظر مشتري مي باشد.

به اين منظور با استفاده از كاتر مخصوص تيپ را كوتاه كرده و بعد از آن در مرحله بعدي فرم دلخواه مشتري را به ناخن مي دهيد. دقت داشته باشيد كه در اين مرحله بايستي اصول صحيح سوهان كشي فرم دهي را رعايت كنيد. مهمترين اصلي كه در فرم دهي بايستي رعايت گردد ايجاد فرمي قرينه در ناخن مي باشد.

مرحله سوم آموزش كاشت ناخن هلويي : موادگذاري

براي كاشت ناخن هلويي نوبت به موادگذاري مي رسد. قبل از موادگذاري مجددا از ضد قارچ استفاده مي كنيد.

حال نوبت به استفاده از پرايمر مي رسد. علي رغم اينكه استفاده از پرايمر مرحله بسيار مهمي در كاشت ناخن است برخي از ناخن كارها اين مرحله را فراموش مي كنند و همين امر موجب مي شود كه كاشت، خيلي زود هوا گرفته و يا حتي به صورت كامل از روي ناخن جدا شود.

نحوه صحيح موادگذاري با قلم وان بال اينگونه است:

قلم وان بال را آغشته به ليكوييد كنيد و ليكوييد اضافي را با لبه گوده يا پمپ ليكوييد بگيريد و پس از آن قلم را داخل پودر هلويي قرار دهيد و به اين ترتيب يك توپ از مواد هلويي برمي داريد. مواد را نزديك به ريشه ناخن قرار داده و با ضربه هاي آرام مواد را به سمت ريشه و نزديك به آن هل مي دهيد. حال مواد را روي ناخن مي خوابانيد و خيلي آرام به حالت نوازش مواد را به سمت بالا كشيده و آن را فيد مي كنيد. بسته به سطح صدف ناخن ممكن است يك توپ از مواد كاشت ناخن هلويي كافي و يا كم باشد كه در اين صورت دوباره مواد را اضافه كرده و به همان ترتيب بالا ادامه مي دهيد.

انواع ليكوييدها را مي توان در سه دسته معرفي كرد:

ليكوييد خشك: اين ليكوييد خيلي سريع خشك شده و فرصت كافي براي بازي با مواد را به شما نمي دهد.

ليكوييد نيم چرب: اين ليكوييد به اندازه كافي اجازه بازي و فرم دهي مواد را به شما داده و در عين حال هم سريع خشك نمي شود.

ليكوييد چرب: اين ليكوييد بسيار دير خشك مي شود و بنابراين شما فرصت زيادي براي فرم دهي مواد را خواهيد داشت ولي در عين حال هم مرحله بعد كه سوهان كشي است را به تعويق مي اندازد.

هر كدام از انواع ليكوييد كه در بالا معرفي شد كاربردهاي خود را داراست اما توصيه ما براي كاشت هاي ساده و روزمره كه نزديك به ۹۰ درصد از كاشت ها را تشكيل مي دهد استفاده از ليكوييد نيم چرب است.

مرحله چهارم آموزش كاشت ناخن هلويي : سوهان كشي

مرحله بعد از موادگذاري مرحله سوهان كشي است.

اولين قدم از مرحله سوهان كشي از بين بردن ناهمواري هاي سطح ناخن با استفاده از سرسوهان الماسه مخروطي يا استوانه سرگرد مي باشد. البته مي توان گفت هر چقدر شما موادگذاري را صحيح، درست و صاف انجام داده باشيد اين مرحله كوتاه تر و يا حتي حذف مي گردد.

مرحله پنجم آموزش كاشت ناخن هلويي : از بين بردن ناهمواري هاي احتمالي

در مرحله آخر نيز با سرسوهان كاغذي رد سرسوهان الماسه و سوهان دستي را از ميان مي بريد. اگر ناهمواري كوچكي روي سطح ناخن باقي مانده باشد با اين سرسوهان برطرف خواهد شد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.